Villa in Villamartin (Alicante)

Villa in Villamartin (Alicante)
235.000 EUR

Nieuwbouw – Vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers met privézwembad en solarium – Villamartin. De residentie ligt op de helling van een heuvel en heeft een prachtig uitzicht op de omgeving. Deze woningbouw bestaat uit 45 moderne villa’s met privézwembad en parkeerplaats. De kavels variëren in grootte van 157 m2 tot 200 m2. Deze moderne villa’s zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en de binnenruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om optimaal te profiteren van het natuurlijke zonlicht.
Deze moderne villa’s hebben 3 verdiepingen. Op de begane grond heb je een ruime en lichte woonkamer met een open keuken, een slaapkamer en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een terras. Op de bovenste verdieping heb je een groot solarium waar je kunt genieten van het fantastische uitzicht op het zoutmeer.
Deze ontwikkeling bevindt zich in een rustige buurt, maar in de buurt van alle voorzieningen zoals bars, restaurants, supermarkten, enz., Waaronder het winkelcentrum Zenia Boulevard. Golfliefhebbers vinden 4 golfbanen binnen 5-1 minuten rijden, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

Mooie uitzichten
Ontwerp en kwaliteit. Moderne en avant-garde architectuur
Grote ramen
Gemotoriseerde jaloezieën
Familie residentieel
Gebouwd met hoogwaardige materialen en de beste afwerking
Gepantserde toegangsdeur
Opgeschort badkamermeubilair met spiegel
Volledig natuurlijke omgeving met uitzicht op het dennenbos en het zoutmeer
Dicht bij de beste golfbanen in de omgeving (Villamartin, Campoamor en Las Ramblas).

Locatie: Villamartin
Provincie: Alicante
Stad: Villamartin
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's